SV 2016 : ACV-CSC METEA tools

Gebruik tijdens de kiescampagne een gepaste communicatie! 
ACV-CSC METEA heeft voor jou een reeks affiches die je hier kan downloaden:
  • METAAL- en TEXTIELaffiches met een popart illustratie;
  • Affiches die je via PowerPoint met een eigen slogan kan aanvullen;
  • FLUO NUMMERaffiches.
Ook al het materiaal van de ACV-campagne kan je hier terugvinden. 
Andere info wordt geregeld op de ACV-CSC METEA site gepubliceerd.

ACV-CSC METEA Tools

Klik op de afbeelding van uw keuze. Om het te downloaden in de originele formaat, klikt u op de "original size".

APR 13

3 vakbondscentrales van het ACV om 3 keer sterker te zijn

In bijna 500 ondernemingen kunnen arbeiders stemmen op bediendenkandidaten en kunnen bedienden stemmen op arbeiderskandidaten. Daarom werkten de 2 bediendenorganisaties LBC-NVK en CNE-GNC met ACV-CSC METEA samen enkele propagandamiddelen uit voor deze sociale verkiezingen. 
Een screencleaner voor smartphone of tablet kondigt via een QR-code (op de keerzijde) een drietalige website aan waarin we buiten alle syndicale grenzen om onderstrepen dat we alle drie samenwerken met hetzelfde doel.
Op de website vind je berekeningsprogramma’s, de gids sociale wetgeving en enkele videoclips met getuigenissen van militanten uit de drie organisaties. 
De kwaliteit van de relatie tussen arbeiders en bedienden varieert van onderneming tot onderneming. Met deze campagne willen we wijzen op de complementariteit van beide groepen SAMEN gebaseerd op respect voor elkaar. Iedereen heeft zijn taak of expertise in de onderneming. Door alle groepen (arbeiders, bedienden en kaders) binnen de ACV-familie samen te brengen en met elkaar te praten komen we sterker naar buiten. Daarom hebben we samen een website ontwikkeld die we bij iedereen bekendmaken met behulp van deze screencleaner…”, uitleg Gabriel Smal, Algemeen secretaris van ACV-CSC METEA.
Onze gemeenschappelijke site met LBC-NVK en CNE is online. Surf en ontdek: 
  • ofwel via deze link: www.lbc-metea-cne.be
  • ofwel scan je de QR code op de rugzijde van de screencleaner (kant met de puzzelstukken). 
Nog een heel hartelijke dank u wel aan de militanten die aan de interviews hebben meegewerkt. Het resultaat kan je bewonderen in 4 gedurfde videomontages op deze site. Elke week wordt één video op facebook geplaatst zodat je onze content kan delen met je contacten. Verlies de ACV-CSC METEA pagina dus niet uit het oog.