Actualiteit Raadpleeg het archief voor oudere berichten

Alles bekijken
Greve ACV-CSC METEA 7 octobre 2016
Op vrijdag 7 oktober organiseert ACV-CSC METEA een nationale stakingsdag. Deze waarschuwingsstaking gaat door in alle sectoren van de centrale: metaalbouw, garages, non-ferro, staal, elektriciens, textiel, textielverzorging, kleding, confectie, carrosserieën, metaalhandel, metaalrecuperatie en textielrecuperatie …
Lees meer
GFT sticker
SEP 27

Weg met GFT

GFT staat niet langer voor groenten-, fruit- en tuinafval, maar voor goedkope flexibele tewerkstelling. De jongeren van ACV-CSC METEA dragen de slogan "Weg met GFT!" mee in de manifestatie op 29 september 2016. Maak hier kennis met hun campagnemateriaal: de gft-sticker en het gft-pamflet.
zegel - siegle
SEP 21

ACV-CSC METEA kondigt staking aan op 07/10/2016

Op 7 oktober 2016 organiseren de vakbonden een staking in alle sectoren van ACV-CSC METEA (metaal-, textiel- en hun aanverwante sectoren).
De staking verruimt de focus van het verzet tegen de regeringspolitiek, maar wijst ook op de verantwoordelijkheid van de werkgevers in dit beleid.
Een stakingsaanzegging zal daartoe op 26 september bij de werkgeversfederaties betekend worden. 
Alles bekijken

Niet te missen

Alles bekijken
Alles bekijken

Nieuws van Sectoren

Alles bekijken
Picto elektriciens - electriciens
OKT 14

Pensioenfiches elektriciens

Voor de sector Elektriciens (Paritair Subcomité 149.01) zijn de pensioenfiches 2015 van het sectoraal pensioenstelsel aan alle arbeiders overgemaakt op 11.10.2016. Dit betekent dat iedereen ze ondertussen zou moeten ontvangen hebben. Mocht dit niet het geval zijn, aarzel dan niet ons te contacteren.
Alles bekijken
ledenvoordelen - avantages aux membres

Lid zijn ... Alleen maar voordelen!

Ontdek de vele voordelen van het lidmaatschap en schrijf je in op de elektronische nieuwsbrief "alleen maar voordelen".