Actualiteit Raadpleeg het archief voor oudere berichten

Alles bekijken
Luc Triangle - Algemeen Secretaris IndustriAll
Tijdens het Congres van IndustriAll werd Luc Triangle verkozen als Algemeen Secretaris van IndustriAll Europe. Tegelijk nam Marc De Wilde, voorzitter van ACV-CSC METEA, het woord om de Europese krachten te bundelen om de industrie terug op de kaart te zetten.
Lees meer
Zegel IndustriAll Europe
Van 7 tot 9 juni 2016 organiseert IndustriAll Europe zijn 2de Congres. De Europese federatie van industrievakbonden gaat volop mee in het debat over industriële productie en tewerkstelling in Europa.
Lees meer
investissements publics pour emploi qualités
Dit land, maar zeker ook onze industriële en technologische sectoren hebben nood aan een investerende overheid. Deze investeringen zijn niet alleen nodig voor jobcreatie (een van de bepalende parameters) maar moeten ook impact hebben op technologie, infrastructuur, klimaatsverandering, ... Deze investeringen moeten onze productie-en kennisindustrie een boost geven!
Lees meer
Alles bekijken

Nieuws van Sectoren

Alles bekijken
Alles bekijken
ledenvoordelen - avantages aux membres

Lid zijn ... Alleen maar voordelen!

Ontdek de vele voordelen van het lidmaatschap en schrijf je in op de elektronische nieuwsbrief "alleen maar voordelen".

Niet te missen

Alles bekijken
joboffer
FEB 4

Vacature administratief medewerker service en support

ACV-CSC METEA zoekt dringend een administratieve medewerker service en support (m/v) voor haar hoofdzetel te Brussel (voltijds contract voor onbepaalde duur). Bekijk hier de volledige omschrijving van de vacature.
Alles bekijken