Actualiteit Raadpleeg het archief voor oudere berichten

Alles bekijken
zegel - siegle
MEI 23

Bedankt

De sociale verkiezingen zitten erop. De verkiezingsoverwinningen werden uitbundig gevierd. Ook op Facebook. 
ACV-CSC METEA zal de komende dagen de balans opmaken van deze verkiezingen. Uit winst en verlies gaan we lessen trekken. En! Met alle militanten en secretarissen bereiden we vanaf morgen de komende sociale verkiezingen in 2020 voor. 
Samen blijven we ons inzetten om de belangen van onze leden te behartigen: in overleg met de werkgever in het comité preventie en bescherming, de ondernemingsraad of met de syndicale afgevaardigden, in overleg met de werkgeversfederaties in het sectorale – nationale – internationale overleg. Bedankt voor elke uitgebrachte stem. 
Bedankt voor jouw engagement.
ACV 24 mei 2016 Manifestatie De maat is vol
Wij zijn de voortdurende aanvallen van de regering en de werkgevers op de centen en de rechten van de werknemers meer dan beu! Onze alternatieven steunen op een rechtvaardig maatschappijmodel. Met rechtvaardige fiscaliteit. Met kwaliteitsvolle collectieve diensten. Met een stevige sociale bescherming. Met sociaal
overleg en met vrije onderhandelingen.
Lees meer
L'avenir est à nous - Manifestation Jeunes-CSC
Tijdens de betoging kwamen we mensen van allerlei slag en met zeer uiteenlopende achtergronden tegen. Allen stapten ze mee op om duidelijk te maken dat het nu wel GENOEG is!
Lees meer
Alles bekijken
Waar kan ik terecht?

Een vraag stellen?

Tips van onze délégués De ACV-CSC METEA militanten delen hun indrukken, ervaringen en lessen van de voorbije 4 jaar. Voor onze nieuwkomers en de meer ervaren kandidaten kan dit inspirerend werken

Alles bekijken
Alles bekijken
ledenvoordelen - avantages aux membres

Lid zijn ... Alleen maar voordelen!

Ontdek de vele voordelen van het lidmaatschap en schrijf je in op de elektronische nieuwsbrief "alleen maar voordelen".

Niet te missen

Alles bekijken
joboffer
FEB 4

Vacature administratief medewerker service en support

ACV-CSC METEA zoekt dringend een administratieve medewerker service en support (m/v) voor haar hoofdzetel te Brussel (voltijds contract voor onbepaalde duur). Bekijk hier de volledige omschrijving van de vacature.
Alles bekijken